11 februari 2015

A first day in London

Hej igen, I know(!) nu ni, så blir ni inte av med mig :D

Resan hit gick supersmidigt, som vanligt var flygresan väl genomförd av Norwegian. Väl framme i London hade vi bokat en tur med easybus. Ett grymt prisvärt alternativ och trevligt att åka så man såg lite av landskapet på väg in till de centrala delarna av London. Enda var att bussen inte avgick i tid och ännu senare blev vi av att den italienska chauffören pratade med en italiensk medpassagerare ett bra tag innan föraren satte sig och fortsatte samtalet hela vägen till London. Tur man inte har bråttom helt enkelt :)

Väl framme gick vi till närmsta metrostation och skulle just till att köpa biljett när vi fick ett dagspass från en jättetrevlig man och kvinna som skulle spara på sina. Så slapp vi det just idag helt enkelt, kändes smidigt att bara gå igenom spärrarna istället. När vi kommit till rätt station klev vi av och gick de få hundra metrarna till hotellet där vi checkade in och dumpade väskorna innan vi drog för att käka. Klockan hade trots allt hunnit slå eftermiddag :P

Vi gick till en pub i närheten med vad som visade sig vara grymt käk och god cider på draft (thank you TripAdvisor!). Därefter väntade en promenad mot Harrods och en tur där inne innan vi landade på hotellet igen där vi hängt ikväll och druckit mer torrcider och smaskat på några godsaker vi hitta på stan. En bra start på en härlig långhelg helt enkelt.

/Gabriella - nyfiken på vad London har att erbjuda när vi vaknar redo för en ny dag imorgon!

(Går tyvärr inte ladda upp bilder just nu via mobilappen så ni får hålla till godo med text tills jag är hemma och kan visa riktiga kamerans bilder helt enkelt :))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar